Tak jsem dnes zažila jak se za velkou louží připravují na páteční večírek. Je to mnohem snazší než v Mýtě. Žádné k Labovi pro uzeniny, pak do zeleniny, ke Kapičkoj pro víno, ke Smékalom pro péčo, do sámošky pro sýry......... Tady koupí jen pět věcí - kolu, chipsy, velkou umělohmotnou mísu rozdělenou do několika částí v nichž jsou nakrájené různé dréuhy uzenin a sýrů, velkou umělohmotnou mísu rozdělenou do několika částí v nichž jsou nakrájené různé druhy zeleniny, uprostřed obou samozřejmě nesmí chybět nějaký dresing, nejlépe majonézoidního typu. Nu a teď přijde to hlavní. Obrovskou umělohmotnou krabici plnou na kousky na krájených baget. Prostě jen donést domů, položit na stůl, sundat umělohmotné poklop, přidat americkou nebo kanadskou vlaječku a párty může začít ;-) Nu učte se české hospodyňky jak šetřit čas (peníze záměrně nezmiňuji ;-)). Českým jednohubkám s milionem různých pomazánek zdar!!!! e